Ukraine Relaunch 2017 (результати)

2 березня 2017 року пройшов перший міжнародний спортивний Форум «Ukraine Relaunch. Інвестиції у спорт — інвестиції у майбутнє країни», який пройде у Klitschkko Expo.

Це перший захід такого формату, що зібрав представників органів влади, спортивних функціонери, представники спортивних федерацій та об’єднань, меценати, представники міжнародних бізнесових асоціацій, представники бізнесових кіл України та активістів, що розвивають та популяризують спорт в країні.

Ініціатором Форуму виступила мережа спортивних магазинів “INTERSPORT”, водним партнером виступила Моршинська, юридичний партнер заходу — компанія AVG, пригощали учасників форум Клуб здорового харчування Fity.club, а також підтримали проведення форуму компанія Run Ukraine, GOFIT, Nextbike Ukraine, Sport Life, FitCurves, Golf Stream, WISE,  Stretching Press Club, UNIFIT, Виставка-музей Братів Кличків, ГО «Вся Україна», ВАНСІТОН, FitnessFactor.

Учасники Форуму відзначили дуже насичену програму, яка викликали бурхливі дискусії та безліч цікавих пропозицій щодо подальших кроків популяризації спорту в нашій країні. Це лише початок роботи, тому закликаємо всіх долучатися та спільними зусиллями розвивати спорт.

 

Добавить комментарий