MULTIPLEX покаже «Кіборгів» воїнам АТО безкоштовно

Мережа кінотеатрів MULTIPLEX проведе безкоштовні покази фільму Ахтема Сейтаблаєва «Кіборги» для ветеранів АТО. «Киборги» — це не про війну, а про світ, який зароджується всередині війни. Головні герої, ризикуючи життям, завойовують свободу і майбутнє для своїх сімей і країни. Вони багато міркують про те, як все почалося, навіщо вони прийшли на фронт як це змінило їхнє життя. Режисером стрічки став Ахтем Сейтаблаєв — відомий український актор, режисер, ведучий.

«Ми дуже старалися показати у фільмі історії людей, які приїхали захищати Україну.

«Киборги »- це картина не стільки про війну, скільки про сенс у житті, про те, за що воюють наші хлопці, про що вони думають і чим дихають. Тут ви побачите внутрішні конфлікти, любов, дружбу і силу духу. Для «кіборгів» не має значення, якою мовою вони говорять — важливо те, що стоїть за їх словами «, — розповідає режисер фільму Ахтем Сейтаблаєв.

Мережа кінотеатрів MULTIPLEX систематично підтримує українське кіно. Більше третини всіх українців, які подивилися «Кіборги» зробили це в мережі Multiplex. З 25 по 27 грудня мережу кінотеатрів організовує в 20 кінотеатрах по всій Україні безкоштовні сеанси фільму «Кіборги» для військовослужбовців із зони АТО та їхніх сімей.

«Ми вирішили зробити за свій рахунок спеціальні сеанси в період з 25 грудня по 27 грудня. Воїни АТО матимуть можливість провести час з сім’єю, подивившись фільм безкоштовно. Для нас важливо принести данину поваги справжнім героям «- ділиться комерційний директор MULTIPLEX, Віталій Писаренко.

Спеціальні покази будуть проходити по всій мережі MULTIPLEX з 25 по 27 грудня. Для отримання квитка необхідно пред’явити посвідчення учасника бойових дій.

Розклад спеціальних показів в мережі MULTIPLEX 25, 26, 27 грудня:

м. Київ, ТРЦ «Комод» — 17:15;

м. Київ, ТРЦ «Комод» — 16:45;

м. Київ, ТРЦ «Атмосфера» — 14:55;

м. Київ, ТРЦ «Lavina Mall» — 19:30;

м. Київ, ТРЦ «SkyMall» — 20:00;

м. Київ, ТРЦ «Проспект» — 19:10;

м. Дніпро, ТРЦ «Dafi» — 17:00;

м. Харків, ТРЦ «Dafi» — 17:00;

м. Херсон, ТРЦ «Фабрика» — 17:05;

м. Чернігів, ТРЦ «Hollywood» — 17:00;

м. Полтава, ТРЦ «Екватор» — 17:00;

м. Полтава, ТРЦ «Екватор» — 17:00;

м. Львів, ТРЦ «Victoria Gardens» — 17:00;

м. Житомир, ТРЦ «Глобал» — 17:00;

м. Запоріжжя, ТРЦ «Аврора» — 22:25;

м. Миколаїв, ТРЦ «City Center» — 17:15;

м. Кривий Ріг, ТРЦ «Union» — 17:15;

м. Кривий Ріг, ТРЦ «Victory Plaza» — 17:20;

м. Маріуполь, ТРЦ «Порт Сіті» — 17:15;

м. Хмельницький, ТРЦ «Оазис» — 17:15.

Джерело: http://luxpersons.com/

Добавить комментарий