Чорна П’ятниця в ТРЦ Hollywood

Головна шопінг подія року — знижки до 70% у всіх магазинах ТРЦ Hollywood. З 29 листопада по 1 грудня купуй зі знижками та отримуй подарунки.

Усі три дніна центральній сцені будуть розіграні  круті подарунки: смарт годинники, безпровідні навушники, портативні колонки та павербанки.  Як отримати один з гаджетів?Щогодини з 29 листопада по 1 грудня: аукціон Black box та гра «Голлівудський о  Щасливчик».

Вважаєте, що придбати крутий гаджет  за одну гривню нереально? Гра Black boxрозіб’є цей стереотип. Відкритий аукціон: у чорному ящику готується подарунок. Ведучий описує предмет, не називаючи його. Учасники мають самі здогадатися та назвати, що у чорному ящику. І потім ведучий розпочинає аукціон зі старту від 1 грн. Лот забере той гість, який запропонує найвищу ставку. Тобто ви самі встановлюєте ціни на товари та отримуєте приємні бонуси від ведучого!

Покажи свій IQу грі «Голлівудський о Щасливчик» та вигравай подарунки. 

Також у ці дні урочисто відкривається 60-тий в Україні і перший в Чернігові магазин гаджетів «Цитрус». Обіцяють здивувати не лише знижками, а й розвагами у стилі Hard.